Prøvetime - Skøjteskolen

Skøjteskolen (SS) er for dig der er enten helt ny på isen eller kun har skøjtet lidt før. Du kan begynde på holdet når du er ca 4år og selv kan holde balancen på skøjterne. Hvis du gerne vil begynde at skøjte før, eller har brug for at holde mor/far i hånden, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores Familiehold sammen med en voksen.

Løbere på SS bliver inddelt i hold på isen efter alder og kunnen, så alle får den undervisning de har behov for.

Skøjteskolen træner:

Mandag kl. 17.30 - 18.15
Onsdag kl. 17.00 - 17.45

Interesserede fra ca. 4 år er velkommende til at få éen gratis prøvetime på Skøjteskolen.

Det er muligt at få Prøvetimer på Skøjteskolen om Mandagen, hvor Skøjteudlejningen også har åbent.

Om Onsdagen er det kun muligt at få en Prøvetime efter særlig aftale. Kontakt Formand Marjo 40 92 36 66, eller Lene eller Ajlla fra Skøjteløberudvalget (info finder du under Skøjteudlejningen).

Der er mulighed for at låne skøjter gratis i forbindelse med en prøvetime.

Det er ikke nødvendigt at kontakte klubben først. I møder blot op i Hørsholm Skøjtehal og henvender jer i Skøjteudlejningen, som ligger i højre side af Hal 1, lige neden for trappen ved isen. Kom i god tid (15-20min), så vi kan finde et par skøjter der passer.

Der er også mulighed for at købe op til 3 ekstra prøvetimer á 55kr., så incl. den gratis prøvetime, så er det i alt 4 prøvetimer.

Betaling af ekstra prøvetimer sker til HKF´s Mobilpay 52325 (5 cifre), hvor man skal huske at skrive "Prøvetime" i teksten.

Kvitteringen på Mobilpay vises ved udlevering/indskrivning i Skøjteudlejningen

Ved spørgsmål, så ret henvendelse til Løberudvalget:

Marjo mobil 40 92 36 66, eller evt. Henrik eller Oleg (info finder du under Bestyrelsen eller Trænere her på hjemmesiden)