Mesterskabsløbere

Info

Beskrivelse: Disse hold er for løbere der som minimum har bestået adgangskravet i følgende  DSU's rækker:  Debs M, Novice M, Junior M og Senior M. Løberudvalget giver tilbud om tilmelding til disse "hold" , efterhånden som løberne bliver klar.

Undervisningen

  • Træning på is: Løberne kan blive opdelt i mindre grupper på isen og videreudvikler deres færdigheder. med henblik på konkurrencedeltagelse. Træningen er seriøs, men stadig sjov.
  • OFFice: Træning uden for is er typisk fysisk træning, dans og lignende, dvs. træning på gulv.  OFFice foregår i multisalen.

Hold: 

  • Klubbens K- og M-løberne bliver inddelt i hold under hensyntagen til alder og niveau. Holdene kan variere fra år til år, alt efter løbersammensætningen i klubben, dvs. man kan ikke regne med at alle tilmeldt  M10 træner sammen i alle træninger. 
  • Man tilmelder sig den aldersgruppe der passer og det antal timer man ønsker at træne. (Tallet efter "holdnavnet" eks. M10)

Information

  • www.hkfskate.dk: HKFs hjemmeside hvor man finder relevant information om klubben. 
  • info@hkfskate.dk:  Kan man ikke finde svar på hjemmesiden eller er i tvivl om noget, er man altid velkommen til at kontakte os på mail.
  • Googlekalenderen:  Aflysning, flytning eller andre ændringer til træningen vil blive opdateret i vores googlekalender, som findes på forsiden af hjemmesiden, så vi anbefaler  at man holder sig opdateret der. 
  • Facebook: Vi anbefaler at man melder sig ind i vores interne Facebook gruppe ''HKF Forældre og løbergruppe'' hvor forældre kan stille og svare på spørgsmål og hvor vi deler diverse informationer.       

OBS: HKF forbeholder sig ret til at ændre eller aflyse hold, såfremt der er færre end 5 tilmeldte. I vil da blive kontaktet og få kontingent retur. Ligeledes kan der forekomme mindre justeringer i træningsplanen efter sæsonstart. 

HKF er en forening drevet af frivillige, derfor forventes det, at man som K/M-forældre, min. 1 gang om året, giver en hånd med ved diverse arrangementer i klubben :-) 

Se mere under "forældrehjælp"

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Debs, Novice, junior og Senior M10M_10
Cheftræner: Oleg Tolkach /
Træner: Sara Azoulay Pedersen / Vera Marhunova /

Her tilmelder man løbere der konkurrerer i rækkerne Debs M, Novice M, Junior M og Senior M, og er udtaget af løberudvalget. Klubbens hold laves ud fra løbersammensætningen i klubben og kan variere fra år til år, derfor træner løbere tilmeldt M10 ikke nødvendigvis altid på samme hold.

Antal lektioner: 10 ispas og  min.2 OFFice (træning uden for is) om ugen..

Træningstider: Træningstiderne findes i googlekalenderen på forsiden. Vær opmærksom på at der kan ske ændringer som også opdateres i googlekalenderen.

Pris: 1200 kr. pr. måned (mindre i sommerperioden), der opkræves kontinuerligt i 3 rater. pr. sæson.  (1/8 + 1/12 på 4.800 kr. og 1/4 på 1.240 kr.)

Betingelser: Betalt årskontingent  (trækkes kontinuerligt 1/7).  

Afmelding af hold: Man er tilmeldt M10 indtil man aktivt afmelder/udmelder sig. (ind/udmeldelse på hjemmesiden) Indbetalt kontingent tilbagebetales ikke.

OBS:  Der må forventes aflysninger i løbet af året pga. Iskrystal konkurrencer, hockey turneringer, RSC kampe, 1 hals fordeling mv.. Disse meldes ud så snart vi kender dem.

HKF er en forening drevet af og afhængige af frivillige. Derfor forventes det, at man som forældre til et barn tilmeldt M10 minimum 1 gang om året, hjælper til i klubben ved diverse arrangementer mv.  Se mere herom under "forældrehjælp" på www.hkfskate.dk  

Holdnummer: M_10
Tilmeldte: 6/6
Betalingsplan: 3 x Årligt (juli kontingentfri) 01.04, 01.08, 01.12
Ratepris : 4800 kr.
Udsolgt