HKF konkurrence information til M- og K-løbere.

Afbud: Sendes så snart man ved besked, til ens træner OG til arrangøren af konkurrencen.

  • DSU: aktivitetsudvalget@danskate.dk 
  • Privatkonkurrencer:  til arrangerende klub.  

Afbud på dagen: Gives til træneren OG til sekretariatet og eller overdommeren i konkurrencehallen (det sørger træneren for)

Billeder: Dejligt, hvis der til præmieoverrækkelsen bliver taget fællesbillede med alle HKF-løbere fra dagen, så de kan blive brugt til diverse opslag. Billederne sendes til info@hkfskate.dk  OBS: vi bruger ikke medaljebilleder af enkelte børn på præmieskamler.

Fane: Står bag døren i enten omklædning 1 eller 2. Dem der løber på første konkurrencedag, sørger for at få den med ud i konkurrencehallen. Dem der er til præmieoverrækkelse sidste konkurrencedag, sørger for at få den med hjem til HKF igen.

Forberedelse: Vi anbefaler at man spiser sundt i dagene op til konkurrencen, samt på konkurrencedagen (ingen slik, chips, pizza mv.) og få gerne 10 timers søvn dagen før konkurrencen.

Forældre: Fortæller træneren, at man er ankommet til hallen. Afleverer løberen omklædt og med opsat hår, til træneren 45 min. før opvarmning på is. Sætter sig på tilskuerpladserne og klapper ad alle løberne (specielt i de små rækker). Venter på løberen kommer til dem efter de har løbet. Støtter alle med positive ord og bruger tid på det der er gået godt.

Hår: Sæt håret pænt op og spray godt med hårlak, så løberen ikke får hår i ansigtet når de skøjter.

Huskeliste: Skøjter, kjole/dragt, strømpebukser, sjippetov, drikkedunk, tennissko, træningstøj, lommetørklæder, HKF-jakke, hårlak, elastikker, hårnåle, børste, nål/tråd, plaster, kastegaver, en banan eller lign.

Information: 

  • DSU-konkurrencer: www.danskate.dk (under event) + Spotity App.
  • Privatkonkurrencer: På den arrangerende klubs hjemmeside.

Kastegaver: Børnene elsker dem, forældrene ikke nødvendigvis så meget…… ?? Det er op til hver enkelt familie, hvem man vil kaste ud til og hvor meget det må koste. Vi anbefaler, en form for generel regel eks. alle fra ens hold, alle HKF der løber på dagen osv. I HKF kaster vi ikke til 6 ud af 8 på et hold. Stil evt. jer selv spørgsmålet: ”ville mit barn blive ked af det i denne situation?”

HUSK, det er bare en lille sjov ting som børnene går meget op i. Det er IKKE ment som pengebytteri/gavebytteri eller en forældrestyret indkøbsliste.

Kjole/dragt: Det er en god ide at have en kjole/dragt der passer til den musik man skal løbe til, men det er ikke en absolut nødvendighed. Specielt ikke i de små rækker, når man er helt ny. (Cubs K/Springs K1)

Musik:  Man har altid løberens programmusik med på en telefon. Hvis noget går galt og træneren ikke har musikken med, er det vigtigt selv at kunne give musikken til speakerboksen. Kan man ikke levere den rigtige musik bliver der spillet noget andet eks. Kim Larsen og så skal man løbe sit program til det.

Mødetid: 1,5 time før man skal på isen til opvarmning. Er man i den første opvarmningsgruppe på dagen: kun 1 time før.

Årsag: Mødetid er 1 time før opvarmning på is, så har man 15 min. til at finde omklædningsrummet. starter opvarmning på gulv 45 min. før og tager skøjter på ca. 15 min. før man skal på is. Konkurrencen kan være 30 minutter foran tidsplanen, så kommer man 1,5 time før planlagt start har man stadig god tid til det hele selvom konkurrencen er foran tidsplanen.

Opvarmning: På gulv: ca. 45 minutter før løberen skal på til opvarmning på isen.

Præmieoverrækkelse:  Plejer at være en hyggelig ting for alle, hvor løberne ”leger på isen” mens de venter på præmieoverrækkelsen går i gang. Er man til præmieoverrækkelse når man selv har vundet medalje, er man det selvfølgelig også når man ikke har vundet medalje. I HKF klapper vi af alle i rækken, også dem fra andre klubber, se DET er nemlig god stil.

Resultatlink: Der, hvor man kan finde den gældende tidsplan. Tidsplanen bliver offentliggjort onsdag aften inden konkurrencen. Det er også her resultaterne bliver offentliggjort efter konkurrencen. ”Resultatlinket” findes i DSU’s aktivitetskalender og på HKF’s hjemmeside under konkurrencer.

Spotity app. Her uploades deltagerlister, tidsplaner og andet relevant information ved DSU-konkurrencer. Konkurrencekode findes i DSU’s aktivitetsplan.

Tidsplan: Det er altid den tidsplan der findes i ”resultatlinket” på nettet der gælder. Et par uger før konkurrencen kommer der en tidsplan på papir, der kun er foreløbig, men man kan regne med hvilken dag man skal løbe. Den endelige tidsplan, med lodtrækning, bliver lagt på nettet onsdag aften inden konkurrencen. 

Tilmelding:  

  • DSU-konkurrencer: conferencemanager.
  • Privatkonkurrencer: via HKF under event på hjemmesiden.

Tilmelding er bindende og der gives som udg. pkt. ikke penge retur.

YouTube:  Alle konkurrencer bliver live-streamet og vises på DSU’s youTube kanal: Danskate.

 

HKF ønsker alle en god konkurrence