I​nfo om HKF og S + A hold

Generelt om Klubben.  

HKF er en frivillig forening, med lønnede trænere og en frivillig bestyrelse bestående af forældre til løbere i klubben, eller forældre med interesse for kunstskøjteløb.

HKF har både Mesterskabs- og Konkurrencehold, hold for løbere tidligere konkurrenceløbere der ønsker færre ugentlige træninger, Solodanshold, Syncronhold, Familiehold og Voksenhold

 

Traditioner.

HKF holder hver sæson arrangementer på is for hele klubben i forbindelse med Halloween, Jul-Luciaoptog og Fastelavn-tøndeslagning. Før eller efterfølgende er der hygge i Loungen.

Datoerne for arrangementerne fremgår af kalenderen her på hjemmesiden.

Afholdelse af arrangementer er en vigtig del af det sociale og sportslige liv i klubben, og samtidigt et væsentligt bidrag til foreningens økonomi.

 

HKF holder hver sæson 3 Iskrystal konkurrencer + flere Camps. Iskrystal Konkurrencer er for løbere der har program, men ikke har (aktiveret) DSU’s Basic 1 mærket.

Desuden afholder HKF i samarbejde med DSU (Dansk Skøjte Union) ofte en yderligere konkurrence hver sæson, fx FunSkate, DM, SM. 

 

Derudover arrangerer HKF hver sæson et afslutningsshow for alle løbere.

 

Forældrehjælp.  

Læs retnings linjerne om System for Forældrehjælp.

Information.  

Der sendes information ud via mail.

Det er også en god ide at tjekke den hjemmeside ca. en gang om ugen for nyheder m.m. Og man kan også følge HKF Facebook

Tillige har HKF også en lukket Facebook gruppe, der hedder HKF forældre og løbergruppe. Den er mere tiltænkt som en FB side til div. Spørgsmål, informationer om træningsændringer mm. 

 

Udtagne hold / holdskift.

Trænerne vurdere løbende om nogle løbere skal tilbydes plads på et udtaget hold. Trænerne ser både på færdigheder, motivation og modenhed. Når trænerne vurderer, at ens barn er klar til det næste skridt, er det vigtigt, at man som forældre er opmærksom på følgende: * Kontingentet stiger, når man skifter hold med flere ugentlige træninger.

*   Vennerne følger ikke nødvendigvis med over på det nye hold. Vi lægger vægt på de sociale relationer, og normalt kan det aftales med Oleg og løberudvalg, at man har en til to ugentlige træningsgange på det gamle hold i den sæson man er rykket.

*   Jo højere niveau, jo mere seriøse er de andre løbere på holdet. Husk at tænk om dit barn er klar til det. For nogle er det bedre at vente til hovedet følger med fødderne, da man ellers risikerer at løberen mister interessen.

*   Der følger flere forældreopgaver med. 

 

OBS: Hvis Oleg har foreslået, at en løber rykker, skal I altid skrive en mail til løberudvalget Marjo/Henrik og til bestyrelsesmedlem Grith (info vedr ekstrakontingent m.m), hvis I er interesserede. Så kan vi sørge for at informere om kontingent og tage en dialog med jer om, hvorvidt der er mulighed for flytning af hold, samt hvordan timefordelingen skal være.

 

DSU Mærkeprøver.

Når Oleg vurderer, at løberen er klar, kan man komme til DSU Mærkeprøver, første DSU mærkeprøve foregår i egen hal og hedder Basic 1. Vi skal have en ekstern dommer til at komme, og derfor samler vi en vis mængde løbere. Normalt afholder vi en mærkeprøve, så løberne er klar til Sjællands Cup i november og eller Danmarks Cup i januar. Når man har Basic 1, kan man bestå de næste mærker i forbindelse med konkurrencer eller i starten af sæsonen til en mærkeprøve i DSU regi.

 

Konkurrencer - Løberlicens.​ 

Første gang man deltager i en DSU konkurrence, skal man købe en Løberlicens direkte af DSU. En

Løberlicens koster 500kr. pr. sæson. Og 250kr pr halvår, hvis man først skal stille til DSU Konkurrence i forårssæsonen. Ved køb af løberlicens og deltagelse i første DSU konkurrence aktiveres Basis 1 mærket automatisk, og det betyder, at man ikke længere kan stille op i , Basic eller Master Free ved Iskrystalkonkurrencer ej heller ved Funskate konkurrencer. Man kan altså ikke "gå tilbage" i niveau igen.

 

Ved Private konkurrencer, såsom bl.a. Oktoberkonkurrencen, Isblomsten og Flyver Cup kan man stille op uden løberlicens og uden at aktivere sit Basic 1 mærke.

 

Programlægning.

Programmer lægges af HKF´s trænere. Det forventes at et program beholdes i 2 år.

Kontingentet indeholder​ ‘’det beregnede ​programlægning for løberen’’. Løbere på S2 og A får lagt et fælles program, til brug ved ISKRYSTAL og FunSkate Free. På de øvrige hold er der individuel programlægning. Ønsker man sit eget program koster det 1500 kr. at få det for et program på under 2.10 minutter. Er program længden over 2.20minutter, som den vil være når man skal være K- eller M-løber koster det 2500kr. 

 

Privatlektioner.

Alle hold kan booke Privatlektion. Dog kan prioritering i forhold til programlægning og konkurrencer ske, så det er nødvendigvis ikke først-til-mølle der gælder. 

 

Camps.

HKF arrangerer Camps i Skoleferierne. Disse camps foregår i Hørsholm skøjtehal. Hyppigheden af camps afhænger af om vi kan få is og hvornår.

 

Der er også mulighed for at deltage i Private Camps. Bl.a. arrangerer Oleg flere camps hver sommer i ​privat regi​