Klubmodul henter siden
Øvrige hold
Solodans 2 | SOL2
Info
Her har vi samlet alle øvrige hold som vi tilbyder i HKF. 
 
Voksen (VOK),  Solodans (SOL), Familieholdet (FAM) og Orlovshold (OR).
 
Syncro (SYN) tilbydes som udgangspunkt ikke i sæson 21-22, men vil kunne forekomme som et pop-up event. 
 
VOK er vores populære voksen-hold, hvor der øves flittigt på balance, motorik, og skating skills.

SOL er vores Solodans-hold. Dans på isen uden partner, til de populære genrer som der kendes fra de bonede gulve.   Ved tilmelding på Solodans (SOL1+SOL2+SOL3), har man samtidig forpligtet sig til at hjælpe, i forbindelse med arrangementer. 

FAM er vores hyggelige familiehold, hvor der er en træner på isen til at vejlede og hjælpe. En time hvor forældre og børn kan more sig sammen.  

OR er vores orlovshold. Det er tiltænkt de K- og M-løbere der er på efterskole eller på sabbatår, og de kan komme ca 10 gange på sæsonen og træne med på det hold de hører til aldersmæssigt.

HKF forbeholder sig ret til at ændre eller aflyse hold, såfremt der er færre end 5 tilmeldte. I vil da blive kontaktet og få kontingent retur. Ligeledes kan der forekomme mindre justeringer i træningsplanen efter sæsonstart.
 
Læs mere

Hold SOL2: Øvet SOLODANS Dette Solodans hold er for løbere, der tidligere har gået til Solodans, og som minimum har bestået dancetest1, eller kan skøjte på niveau svarende til dette - basic1. Der trænes i danse2 og bronze møsterdanse. Pris ca 420kr/md. Kontingentet indeholder ugentligt ca 3 ispas. Derudover skal der betales pr sæson 250kr i medlemskontingent, nedsat i 21-22 pga Covid-19, normalt 350kr, hvis ikke det allerede er betalt ifm anden holdtilmelding. + 100kr i trænergebyr ifm konkurrencer. Kontingentet dækker ugentlig: 75min (tirsdag) pr uge, samt 90min (søndag).

Startdato
09.08.2021
Slutdato
04.04.2022
Tid/Sted
Mandag 06:40-06:45 Se træningsplan for holdtider, Træningstider
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 841,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 1682,00 kr.
Næste rate forfalder
01.01.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.