Klubmodul henter siden
Forældrehjælp (F-holdene)
Tilmeldingsfrist er overskredet
Om de enkelte opgaver:
 
Iskrystal og afslutning:
Vagter i cafe, hjælp til opsætning og hjælp til kostumer (afslutning). På formiddagsvagterne og til afslutning indgår bagetjans ( kan være købt), til gengæld er vagterne lidt kortere. Vagterne er af 2-3 timers varighed afhængig af antal tilmeldte løbere og antal hjælpere. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du har særlige ønsker.
 
Iskrystal 1 afholdes lørdag  den 7. november 2020, Iskrystal 2 afholdes den 27. februar. 
 
Lær-at-skøjte:
Min 2 vagter i skøjteudlejning i forbindelse med Lær-at- skøjte i juleferien. Er man interesseret i at hjælpe i forbindelse med den faste skøjteudlejning, må man gerne skrive dette.
 
Event:
Arrangere halloween, lucia og fastelavn. ARrangementerne afholdes i skøjteskolens tid på datoer fastlagt af bestyrelsen.
 
Ved sygdom og lignende er man selv ansvarlig for at finde en afløser. HKF har en forældreside, hvor man kan søge efter afløsere, hvis der opstår en akut situation. Udebliver man fra en vagt koster det 500 kr. i bøde.
 
For forældre, der ønsker at bidrage med mere er der mulighed for enten at stille op på til bestyrelsen eller påtage sig andre opgaver i forbindelse med skøjteudlejning, opsætning af teknik ved arrangementer, webmaster mv. Har man aftalt med bestyrelsen, at man varetager en af disse funktioner, kan man vælge feltet anden opgave. Har man ikke en aftale, men er interesseret i andre opgaver, bedes man skrive til Marie-Louise (birkebakken7@hotmail.com ) for at høre om mulighederne.
 
VALGMULIGHEDER: 
  • IK1+IK2 : . Hjælper 2-3 timer og kage. 8 pladser
  • IK1 +Afslutning +bage 5 pladser
  • IK2 + Afslutning+bage 5 pladser
  • Events x 3 ( fordeling aftales indbyrdes) 4 pladser 
 
Tilmeldte
9 /30
Tilmeldingsfrist
01.11.2020
Tidspunkt
01.08.2020 kl. 08.00 - 30.04.2021 kl. 08.00
Sted
HKF
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'