Info om HKF og Skøjteskolen.  

  

Generelt om Klubben.  

HKF er en frivillig forening, med lønnede trænere og en frivillig bestyrelse, bestående af forældre til løbere i klubben, eller forældre med interesse for kunstskøjteløb. 

HKF består af en Skøjteskole og en række hold, som man kan fortsætte på, når man har fået mere erfaring. HKF har både konkurrence- og mesterskabshold, hold for tidligere konkurrenceløbere der ønsker færre ugentlige træninger, Solodanshold, Syncronhold, Familiehold og Voksenhold

 

Traditioner.

HKF holder hver sæson arrangementer på is for hele klubben i forbindelse med fx. Halloween, jul og fastelavn. Før eller efterfølgende er der hygge i Loungen. Datoerne for arrangementerne fremgår af kalenderen her på hjemmesiden.

Afholdelse af arrangementer er en vigtig del af det sociale og sportslige liv i klubben, og samtidigt et væsentligt bidrag til foreningens økonomi. 

 

HKF holder hver sæson 3 Iskrystal konkurrencer + flere Camps. Iskrystal Konkurrencer er for løbere der har program, men ikke har (aktiveret) DSU’s Basic1 mærke.

Desuden afholder HKF i samarbejde med DSU (Dansk Skøjte Union) ofte en yderligere konkurrence hver sæson, fx. FunSkate, DM eller SM. 

 

Derudover arrangerer HKF hver sæson et afslutningsshow for alle løbere.

 

Forældrehjælp.  

Dette er frivilligt for forældre til børn på skøjteskolen. 
Læs dog gerne retnings linjerne om System for Forældrehjælp.

 

Information.  

Der sendes information ud via mail.

Det er også en god ide at tjekke hjemmesiden ca. en gang om ugen for nyheder m.m. Derudover kan man også følge HKF Facebook

Tillige har HKF også en lukket Facebook gruppe, der hedder HKF forældre og løbergruppe. Den er mere tiltænk en FB side til div. spørgsmål, information om træningsændringer mm. 

 

Skøjteskolen. Skøjteskolen træner to gange om ugen, Mandag og Onsdag. Derudover er der en ugentlig Off-ice      træning i forlængelse af Skøjteskolen, enten mandag eller onsdag.

På Skøjteskolen kan man tage HKF´s Klubmærker, der er udsprunget af DSU’s klubmærker. Klubben afholder hver sæson to Klubmærkeprøver. Den første omkring Efterårsferien. Den næste i Marts. 

 

Når man har bestået HKF´s Klubmærke 2 eller har løbet en fuld sæson på Skøjteskolen, har man mulighed for at tilkøbe en ekstra træning på et weekendhold (SS+), hvor man er færre på isen og hvor man har det sociale ved at gå på et mindre hold. 

 

Weekendeholdet SS+ bliver der, hvis det ønskes, og der er mulighed herfor, lagt et fælles program for alle løbere på holdet, så man har mulighed for at konkurrere i begynder konkurrencer. HKF´s egne Iskrystalkonkurrencer.

 

Skøjter i en god kvalitet kan lejes i HKF. Læs mere HER

  

Oprykning.  

Trænerne vurderer løbende om nogle løbere skal tilbydes plads på et udtaget hold. Trænerne ser både på færdigheder, motivation og modenhed.

For løbere under 10 år starter man på et hold med 3 træninger på is og én Off-ice, et Stjerne-hold, forkortet ‘’S2’’. For løbere over 10 år 4 træninger på is og én Off-ice, et Aspirant-hold, forkortet ‘’A’’.