Klubmodul henter siden
Øvrige hold
Voksen 18-26 år | VOKY
Info
Her har vi samlet alle øvrige hold som vi tilbyder i HKF. 
 
Voksen (VOK),  Solodans (SOL), Familieholdet (FAM) og Orlovshold (OR).
 
Syncro (SYN) tilbydes som udgangspunkt ikke i sæson 21-22, men vil kunne forekomme som et pop-up event. 
 
VOK er vores populære voksen-hold, hvor der øves flittigt på balance, motorik, og skating skills.

SOL er vores Solodans-hold. Dans på isen uden partner, til de populære genrer som der kendes fra de bonede gulve.   Ved tilmelding på Solodans (SOL1+SOL2+SOL3), har man samtidig forpligtet sig til at hjælpe, i forbindelse med arrangementer. 

FAM er vores hyggelige familiehold, hvor der er en træner på isen til at vejlede og hjælpe. En time hvor forældre og børn kan more sig sammen.  

OR er vores orlovshold. Det er tiltænkt de K- og M-løbere der er på efterskole eller på sabbatår, og de kan komme ca 10 gange på sæsonen og træne med på det hold de hører til aldersmæssigt.

HKF forbeholder sig ret til at ændre eller aflyse hold, såfremt der er færre end 5 tilmeldte. I vil da blive kontaktet og få kontingent retur. Ligeledes kan der forekomme mindre justeringer i træningsplanen efter sæsonstart.
 
Læs mere

Hold VOKY: Til dig der er mellem 18-26 år, og gerne vil udfordre din balance, og evt gerne lære at danse på skøjter. Der trænes i trin og piruetter samt i solodans. Dette hold er for såvel begyndere som øvede voksenløbere i alderen 18-26år Pris: ca 200 kr/md. Derudover skal der betales pr sæson 250kr i medlemskontingent, nedsat i 21-22 pga Covid19, normalt 350kr. Kontingentet dækker ugentlig: 1x ispas

Startdato
09.08.2021
Slutdato
03.04.2022
Vælg venligst hvilken betalingsmåde du vil benytte
Forklaring af ratebetaling
Vælger du ratebetaling, betales der 2 rater i alt.

Ved tilmelding betales 1. rate a 377,00 kr.
Totalpris for hele sæsonen ved ratebetaling 754,00 kr.
Næste rate forfalder
01.01.2022 .
Du modtager en email & sms, 10 dage før raten skal betales.