VIGTIGT

KONVERTERING TIL KLUBMODUL:
Husk at alt tilmeldingen til Hold og Events/konkurrencer sker fra den Nye hjemmeside:
https://hkfskate.klub-modul.dk/CMS/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=1&AliasPageName=default.aspx 
Den Nye hjemmeside er tæt på at være helt klar, og er allerede nu et besøg værd.
Den bliver løbende opdagteret fra nu af.
Tirsdag, 19 Februar 2019

HKF´s

     Værdier          Facebook           Forældre Facebook    

Sponsor

 

Sponser

 

Ernæring til Skøjteløbere

Hørsholm ugeblad, HKF

Galleri

Kontakt os

Adresse:

HKF

Stadion Alle 11

2960 Rungsted Kyst

Danmark

 

Kontortid Oleg: 

Mandage Kl.18.00 - 18.45

i trænerrummet på bagsiden af skøjtehallen

Mobil: 20 78 30 11

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

E-mail:

Relevant medlem af Bestyrelsen 

eller

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Telefon nr.

Relevant medlem af Bestyrelsen

 

INFO til LØBERE PÅ S, A, K OG M-HOLD

NYTTIG INFO LØBERE PÅ S, A, K OG M-HOLD

Nedenfor følger en information om praktiske ting i klubben.

 

UDTAGNE HOLD/HOLDSKIFTE

Trænerne vurdere løbende om nogle løbere skal tilbydes plads på et udtaget hold. Trænerne ser både på færdigheder, motivation og modenhed.

Når trænerne vurderer, at ens barn er klar til det næste skridt, er det vigtigt, at man som forældre er opmærksom på følgende:

  • Kontingentet stiger, når man skifter til et hold med flere ugentlige træninger
  • Når man løber på et konkurrencehold/mesterskabshold, er der derudover udgifter til konkurrencer, camps, privattræning etc.
  • Vennerne følger ikke nødvendigvis med over på det nye hold. Vi lægger vægt på de sociale relationer, og normalt kan det aftales med Oleg, at man har 1-2 ugentlige træningsgange på det gamle hold i den sæson, man er rykket
  • Nu højere niveau, nu mere seriøse er de andre løbere på holdet. Husk at tænk over, om dit barn er klar til det. For nogle er det bedre at vente til hovedet følger med fødderne,  da man ellers risikerer, at løberen mister interessen.
  • Der følger flere forældreopgaver med.

FORÆLDREHJÆLP

HKF er en forening. En forening bygger på medlemmernes frivillige indsats. Der skal være en bestyrelse, der har det økonomiske ansvar, men foreningen kan ikke fungere uden at medlemmerne leverer den arbejdsindsats, der er nødvendig for foreningens drift.

I HKF er der ikke nogen ansat til at hjælpe med praktiske ting og det betyder, at man som medlem er forpligtet til at hjælpe med afvikling af arrangementer i form af hjælpende hænder i cafeen, på banen, med kagebagning mv.

Afholdelse af arrangementer er en vigtig del af det sociale og sportslige liv i klubben, og samtidig et væsentligt bidrag til foreningens økonomi.

Klubbens regel er, at man som forældre altid skal tage én vagt, når ens barn er tilmeldt et HKF arrangement  og 2 vagter ved DSU arrangementer.  Derudover modtager vi gerne kage mv. til cafeen.

 

NÅR DU MELDER DIT BARN TIL ET HKF ARRANGEMENT, MELDER DU SAMTIDIG DIG SELV TIL AT TAGE VAGTER VED ARRANGEMENTET.

Det er den arrangementsansvarlige, der fastlægger længden af vagter og bemandingen. Vi spørger altid om ønsker til tider og opgaver, og forsøger så vidt muligt at opfylde disse. Vi ved, at de fleste forældre gerne vil overvære eget barns løb ved konkurrencer. Det tages der naturligvis  hensyn til, og derfor kan vi først lave endelig vagtplan efter, at vi kender antal tilmeldte og endelig tidsplan.

Det er dit eget ansvar at finde en afløser, hvis du har behov for at gå undervejs i en vagt eller slet ikke kan deltage den pågældende dag.

Vi forsøger altid at bemande alle vagter med forældre, hvis barn deltager i arrangementet. Det gør vi fordi vores vurdering er, at de fleste hellere vil bruge en time eller to mere på et arrangement, hvor ens barn deltager end at komme og hjælpe en dag, hvor man ellers ikke skulle have i hallen.

Ved enkelte DSU arrangementer kan det dog være nødvendigt at alle medlemmer i foreningen bidrager. Vi forventer derudover, at man melder sig til mindst en løbende årsopgaver, når ens barn løber på et udtaget hold. Årsplanen laves ved sæsonafslutning på et forældremøde. Har man flere børn i klubben skal man tage en opgave pr. barn.

 

MÆRKEPRØVER

Når Oleg vurderer, at løberne er klar, kan man komme til mærkeprøve i basis 1. Vi skal have en ekstern dommer ud, og derfor samler vi en vis mængde løbere. Normalt afholder vi mærkeprøve så løberne er klar til Sjællandscup, der ligger i januar, men nogle år kan der også være en mærkeprøve tidligere. Når man har basis 1 kan man tage senere mærker i forbindelse med konkurrencer eller evt. til enkelte eksterne mærkeprøver i DSU regi. Der er også enkelte mærkeprøver i DSU regi.

Når du første gang deltager i en DSU konkurrence, skal du købe en løberlicens direkte af DSU. En løberlicens koster 500 kr. og gælder i en sæson. Hvis du først køber licens efter nytår betaler du ca. halv pris. Ved 1. DSU konkurrence, du deltager i ”aktiverer” du dit basis 1 mærke, og det betyder, at du ikke længere kan stille op i Masters Free ved iskrystal og Funskate konkurrencer. Du kan altså ikke ”gå tilbage” i niveau igen.

Andre klubber udbyder hvert år private konkurrencer, hvor du kan stille op uden løberlicens og uden at aktivere dit basis mærke, bl.a. Oktoberkonkurrencen, Flyver cup og Isblomsten.

 

PROGRAMLÆGNING

Kontingentet indeholder programlægning. Løbere på S2 og A får lagt et fælles program, på de øvrige hold er der individuelt programlægning. Man får lagt individuelt program til ny musik, når man starter på et konkurrencehold og herefter de år man rykker løbergruppe, hvilket er afhængig af alder (cubs, springs osv). Andre år sker, der kun tilretning af eksisterende program.

Programlægning sker i starten af sæsonen. M-løbere, der typisk skal til konkurrence omkring sæson start, prioriteres først, herefter K2, KIY osv. Det er trænernes ansvar at indkalde løberne til programlægning. Man er altid velkommen til at spørge til et medlem af løberudvalget (Marjo og Henrik) tidsplanen, mulighed for at få lagt program i privattimer uden ekstrabetaling osv. hvis der er noget man er usikker på.

Der afholdes en generalprøve for K og M løbere i starten af september.

 

PRIVATUNDERVISNING

HKF’s trænere tilbyder privatundervisning med betaling. Taksterne for 30 minutter ligger på mellem 2-300 kr. afhængig af træner. Alle løbere kan købe privatundervisning, men trænerne prioriterer de løbere, der skal til konkurrencer, når de tildeler tider. Kontakt Oleg, hvis du er interesseret i privattimer.

 

CAMPS

HKF arrangerer camp i skoleferier. Disse camps foregår altid i Hørsholm. Hyppigheden af camp afhænger af, om vi kan få is og hvornår.

Der er mulighed for deltagelse på camp i udlandet. Oleg arrangerer flere camps hver sommer i privat regi.

HKF arrangementer

Solodans Camp HKF

uge 7, 16+17/2

Tidsplan+hold

 

Fastelavn

4/3

Læs mere HER

Tilmelding

 

Besøg af Skate-BooTique

6/3 kl. 16-19

 

Iskrystal 3

16/3

 

Afslutningsshow

30-31/3

 

 

Konkurrencer

Terminsplan og regler

2018-19

 

Køb Licens

 

Santa Sport Cup, Rovaniemi

22-24/2 i Finland

Tilmelding via Klubmodul

 

FunSkate Finale

2-3/3 i Odense

 

Easter Skate Riihmäki

8-10/3  i Finland

Tilmelding via Klubmodul

 

Skate Malmø

7-10/3

Tilmelding via Klubmodul

Deltagerliste

Deltagerliste Adults

Tidsplan

 

Iskrystal 3

16/3 i Hørsholm

 

Friløbkonkurrencen

22-24/3 i Gentofte

Indbydelse

Tilmelding

 

Skate Copenhagen

5-7/4 i Hvidovre

Indbydelse

Tilmelding  under Events

 

Hamburg Michel

6-7/4  i Tyskland

Læs mere HER

Tilmelding

 

OMS St. Quen Paris

20-22/4  i Frankrig

Læs mere HER

Tilmelding

 

Aflysninger-Ændringer

Hele UGE 7

Alt normalmal træning aflyst

 

23/2

Ændret hal plan

Se HER

 

16/3

Ændret træningsplan

pga. iskrystal

 

17/3 kl. 08.00-12.00

al træning aflyst.

Hvis muligt flyttes træningen til lørdag 16/3

 

 

 

 

 

Camps

Solodans Camp HKF

uge 7, 16+17/2

Tidsplan+hold

 

Ice-Camp for M+K løbere

i Herning

23-24/2 2019

Indbydelse

Uddybende Info

 

Påske Camp for Funskate

og for K+M løbere

15-17/4 i Vojens

Indbydelse

 

Camp Skara 2019 i Sverige

22/6-28/6 2019

Læs HER

for mere info

kontakt Oleg

 

Camp Katrineholm i Sverige

OBS: 2-6/7 2019

Læs mere HER

For mere info

kontakt Oleg 

© 2011 | Kontakt webmaster: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Network Media Hjemmeside fra
Network Media